Noi accesorii și culori KUMA pentru conceptele de baie

Noi accesorii și culori KUMA pentru conceptele de baie

Pentru KUMA, așteptările beneficiarilor sunt o sursă constantă de inspirație, de unde și dorința de a oferi concepte care să răspundă pe deplin acestora. În ceea ce privește colecțiile pentru baie, acest lucru se traduce printr-o estetică deosebită, ușurință în utilizare și întreținere, precum și o integrare ideală în proiect.

A crea concepte moderne pentru baie înseamnă a ști să interpretezi nevoile de azi. Să faci să coexiste o valoare estetică ridicată cu performanța excelentă. Conceptele KUMA pentru baie îmbină textura caldă a materialului cu performanțele ridicate ale acestuia. Rezultatul este un concept fermecător, rezistent, igienic, sigur și durabil.

Prima etapă în ceea ce priveşte procesul de realizare al conceptelor KUMA constă în analizarea cerinţelor clientului. KUMA, din punct de vedere al logisticii, poate realiza orice lavoar din portofoliu, personalizat pe spaţiul clientului. Astfel, produsul va fi unul unicat, adaptat perfect spaţiului şi la un preţ competitiv.

Pentru realizarea unui lavoar, în primul rând se alege o formă de bazin din cele 85 aflate în portofoliul KUMA. Apoi se alege material, din 10 grupe distincte. Toate materialele sunt testate şi au declaraţii de performanţă. Astfel, clienţii KUMA se pot familiariza cu proprietăţile acestora şi cu modul în care trebuie să le întreţină. Reputaţia produsului este dată şi de această transparenţă în comunicarea cu clientul final.

Cercetarea continuă este ceea ce, de la început, distinge producția KUMA în încercarea constantă de a îmbina stilul nordic cu oricare cerință. Totodată, know-how-ul și puterea creativă a companiei fac posibilă finalizarea cu succes a oricărui proiect, prin alegeri care vizează caracteristici tehnice, fără a pierde nimic din bogăția expresivă.

Aspectul deosebit al conceptelor KUMA este acum completat de noi accesorii precum inelul pentru orificiul de supraplin și ventilul pop-up disponibile în 5 variante de culori – oțel periat, alb, auriu, cromat și negru.

Colecțiile anului 2022 ANNE-MARIE & ZENYA sunt caracterizate de geometrii elegante, forme simple și linii clare, noi culori fiind adăugate celor mai îndrăgite concepte KUMA. Noile concepte lavoar cu mobilier, satisfac multiple cerințele estetice. În plus, acestea păstrează caracteristicile tehnice KUMA precum întreținere și montaj facil, urmând aceleași linii elegante, minimaliste ale designului scandinav. Masca suspendată cu 2 sertare din material MDF vopsit ALB glossy adaugă un efect contemporan și formează o imagine plăcută și elegantă, împreună cu noile culori KUMA 2022.

Noile colecții ANNE-MARIE & ZENYA sunt atât elemente funcționale pentru starea de bine dar și concepte estetice care conferă zonei de baie un caracter puternic.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.