Articole

KUMA aduce culoare în baia ta!

KUMA aduce culoare în baia ta!

Colecțiile anului 2022 pentru baie ANNE-MARIE & ZENYA sunt acum disponibile. Caracterizate de geometrii elegante, forme simple și linii clare, noi culori sunt adăugate celor mai îndrăgite concepte KUMA.

Disponibil acum într-o varietate de noi culori vibrante, conceptul lavoar cu mobilier, satisface multiple cerințele estetice. În plus, noile colecții 2022 ANNE-MARIE & ZENYA, păstrează caracteristicile tehnice KUMA precum întreținere & montaj facil. Ele urmează aceleași linii elegante, minimaliste ale designului scandinav.

Inserția alb-gri pentru colecția ANNE – MARIE 75 din Marmură ALB-GRI este unică pentru fiecare produs! Dispersia culorii conferă personalitate și unicitate acestei colecții fermecătoare, în trend cu designul actual.

Masca suspendată cu 2 sertare din material MDF vopsit ALB glossy adaugă un efect contemporan și formează o imagine plăcută și elegantă, împreună cu noile culori KUMA 2022. Noile colecții KUMA 2022 ANNE-MARIE & ZENYA sunt atât elemente funcționale pentru starea de bine dar și concepte estetice. Acestea conferă zonei de baie un caracter puternic, în care vrei să stai cât mai mult timp.

Noile culori ale colecției 2022 ANNE-MARIE & ZENYA extind posibilitățile de design individual pentru a se potrivi fiecărui stil de viață.

Cu o simplitate studiată, noile culori ale colecției 2022 ANNE-MARIE & ZENYA celebrează spațiul de locuit oferind fiecărui mediu o expresivitate intimă și o estetică minimalistă, perfect echilibrată – acel „hygge” nordic la care râvnim.

Nuanțele colecției 2022 ANNE-MARIE & ZENYA dau o nouă expresie esenței materielelor KUMA, generând o suprafață caldă vizual, atent calibrată, pentru obiectele esențiale din baie. Bucură-te de tehnologie de înaltă calitate, funcționalitate maximă, siguranță și design contemporan cu noile sisteme de polițe din colecțiile KUMA 2022 ANNE-MARIE & ZENYA. Culorile profunde, pudrate, sunt foarte moderne, potrivite unei băi cu personalitate.

Culorile calde și naturale ale colecției 2022 ANNE-MARIE & ZENYA, sunt inspirate din elementele minerale ale Pământului, capabile de o comunicare estetică foarte personală. Nuanțele devin astfel un instrument de design rafinat, cu un mare potențial de personalizare a băii.

Într-o fuziune perfectă de creativitate și esențialitate, culorile și texturile colecției 2022 ANNE-MARIE & ZENYA transformă baia într-un spațiu senzorial, care lasă loc pentru libertate și interpretare personală.

Imaginea devine un puternic instrument decorativ în noile colecții 2022 ANNE-MARIE & ZENYA. Pe lângă îndeplinirea unei nevoi specifice de design, noile colecții definesc în mod unic starea de spirit și atmosfera spațiului. Colecțiile KUMA sunt personalizabile, de înaltă calitate create cu materiale și soluții eco-durabile și certificate. Acestea interpretează funcțiunile băii într-un mod foarte modern.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.