Uncategorized

Tu ce castigi investind intr-un produs de calitate Kuma?

Tu ce castigi investind intr-un produs de calitate Kuma?

Uneori, disponibilitatea oamenilor de a investi in produse de calitate este relativ scazuta, considerandu-se ca dupa o perioada scurta de timp va fi nevoie ca acele produse sa fie inlocuite cu unele noi. Totusi, in domeniul home&deco lucrurile stau putin diferit, deoarece nu schimbam mobila in fiecare an si de aceea alegerea unui produs de calitate, cu o durabilitate mare, este esentiala.

Raportul calitate-pret este important atunci cand facem o alegere pe termen lung, tocmai de aceea piata trebuie atent studiata pentru a sti ca produsul pentru care optam intruneste toate cerintele.

Satisfactia clientilor si fidelizarea acestora este prioritatea Kuma, care exploreaza cele mai rafinate concepte de design pentru baie si bucatarie. Imbinand stilul cu o calitate exceptionala a materialelor utilizate, Kuma creeaza concepte pentru baie si bucatarie la care oricine poate visa. Design-ul unic , calitatea si finisajele exceptionale fac din produsele Kuma cea mai inspirata optiune pentru cei care isi doresc un spatiu modern, la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii.

Gama diversificata de materiale este un punct forte al unei companii, iar Kuma exceleaza la acest capitol. Apoi, cromatica impresionanta si preturile care pornesc de la gama economic (marmura Kuma) pana la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinatii de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru care orice cumparator poate apela cu incredere la serviciile Kuma.

Afla si tu care sunt cele mai moderne materiale Kuma

Marmura Kuma este un material turnat, format din granule de marmura naturala si rasini poliesterice. Este cel mai economic material Kuma; in functie de preferinte, se poate alege ca finisajul suprafetei produsului sa fie lucios sau semigloss. Este rezistent la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla. Arata foarte bine si suporta prelucrari precum perforarea, taierea, alipirea, repararea, finisarea, refinisarea, matuirea, rematuirea.

Granulonul Kuma

Este un material turnat, format dintr-un amestec de pulbere de marmura naturala si rasina poliesterica. Suprafata este pulverizata cu granule poliesterice in culori variate, care confera rezistenta, impermeabilitate, proprietati antibacteriene si anticalcar. Materialul se intretine usor, are cel mai bun raport calitate/pret si o gama coloristica variata. Este rezistent la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla. Arata foarte bine si suporta diverse prelucrari.

Granitul Kuma

Este un material turnat, format dintr-un amestec care contine granule de granit natural, praf de marmura si rasini poliesterice iar rezultatul este un material compozit cu aspect elegant. In compozitie se mai foloseste si un gelcoat sanitar fara pori care confera rezistenta, impermeabilitate, proprietati antibacteriene si anticalcar. Materialul se intretine usor, este rezistent la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla. Arata foarte bine si suporta diverse prelucrari.

Grasolitul® Kuma

Este un material turnat, realizat dintr-un amestec de minerale naturale si materiale sintetice. Este un material compozit foarte rezistent la zgarieturi, are o suprafata dura si aspect high-tech. Materialul se intretine usor cu produsul de intretinere Kuma Lime, iar suprafata produsului este usor de curatat. Suprafata poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Materialuleste foarte rezistent la zgariere, variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dur si suporta diverse prelucrari.

Graphalitul® Kuma

Este un material turnat realizat dintr-un amestec de minerale naturale si materiale sintetice. Este un material compozit cu suprafata dura, rezistent, cu aspect high-tech. Materialul se intretine usor cu produsul de intretinere Kuma Lime. Suprafata produsului este usor de curatat datorita duritatii ei. Poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Materialul are suprafata dura, este rezistent la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dur si suporta diverse  prelucrari.

Graphalitul® Quartz Kuma

Este un material turnat cu suprafata foarte dura, realizat dintr-un amestec de minerale naturale, materiale sintetice si piatra de quartz natural.Quartul, care este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dure materiale (este in lista primelor 10 materiale foarte dure), este amestecat in toata masa materialului, rezultatul amestecului special fiind un material masiv cu suprafata foarte dura, rezistenta si usor de intretinut. Materialul se intretine usor cu produsul de intretinere Kuma Lime, iar suprafata produsului este usor de curatat datorita duritatii ei. Suprafata poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Materialul are suprafata dura, este rezistent la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dur si suporta diverse  prelucrari.

Graphalitul®Glass Kuma

Este un material turnat realizat dintr-un amestec de minerale naturale, materiale sintetice si bucati de sticla reciclata sau bucati de oglinda. Sticla este amestecata in toata masa materialului ca si la Graphalitul®Quartz Kuma, rezultatul amestecului special fiind un material masiv cu suprafata foarte dura, rezistenta si usor de intretinut. Materialul se intretine usor cu produsul de intretinere Kuma Lime, iar suprafata produsului are o rezistenta la uzura de neegalat. Suprafata poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Suprafata este rezistenta la uzura, la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dura si suporta diverse  prelucrari.

Pearl Kuma

Este un material turnat la realizarea caruia se foloseste o minune a artei naturii, scoicile de perle (sparturi) amestecate cu minerale naturale si materiale sintetice, rezultatul fiind o suprafata spectaculoasa. Scoicile de perle sunt amestecate in toata masa materialului ca la Graphalitul®Quartz Kuma si Graphalitul®Glass Kuma. Materialul NU se se poate curata cu produsul de intretinere Kuma Lime. In cazul depunerilor de calcar suprafata se curata prin slefuire. Suprafata poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Suprafata este spectaculoasa, sidefata, cu o coloristica uimitoare. Materialul este rezistent la uzura, la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dur si suporta diverse  prelucrari.

Rector®Kuma

Este un material turnat, realizat prin tehnologia Solid Surface, cu o suprafata frumoasa, mata, matasoasa si cu proprietati antibacteriene. Kuma  toarna acest tip de material in forme si nu prelucreaza placi. Aceasta tehnica aduce unicitatea produsului final si se diferentiaza de tot ceea ce exista pe piata. Rector®Kuma aduce libertate in design si multiple posibilitati de modelare datorita caracteristicilor sale deosebite. Grosimea produsului realizat poate sa varieze intre 12 mm si 22 mm, in functie de geometrie si dimensiuni. Materialul se intretine usor cu produsul de intretinere Kuma Lime. Materialul permite imbinari discrete, aproape invizibile. Suprafata poate fi finisata doar SEMIGLOSS. Suprafata este frumoasa, matasoasa, fara pori, cu proprietati antibacteriene, stabila UV, cu o coloristica variata, imbinari discrete. Se pot realiza lavoare si blaturi de bucatarie lungi, la grosimi mici. Materialul este rezistent la uzura, la variatii de temperatura, nu se pateaza, nu absoarbe apa si nu se umfla, este dur si suporta diverse  prelucrari.

Kuma se remarca prin finete, frumusete estetica si functionalitate. Nu intamplator, produsele sale sunt printre primele optiuni in amenajarea casei, dar si in amenajarea spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri si altele. Tendintele actuale in spatiile publice reprezinta concepte inalte de design, care ofera confortul dorit, pentru relaxare si buna dispozitie.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege Kuma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.