Uncategorized

Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania

Kuma – produse de design contemporane fabricate in Romania

Kuma Romania este una dintre companiile care investesc in crearea de colectii contemporane, a caror valoare este data de versatilitate, solutii personalizate si calitatea materialelor utilizate. Obiecte de design fara compromisuri fabricate in Romania.

Lumea design-ului interior este una fascinanta, in care formele si texturile genereaza noi trenduri, adaptate esteticului contemporan. Rolul unei companii din domeniul designului este nu doar acela de a livra produse de calitate, dar si de a inova, educa si lansa trenduri adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor.

Dinamica si nevoile consumatorilor, atat din zona privata cat si din cea publica, sunt elemente de care trebuie sa se tina cont in permanenta. In Romania exista un potential semnificativ in ceea ce priveste comercializarea produselor care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Kuma produce local, lavoare, cazi de baie, blaturi pentru bucatarie cu chiuveta turnata continuu, cu ajutorul unor tehnologii inovatoare si manopera 100% romaneasca. Designul colectiilor Kuma este scandinav, intrucat compania isi are originile in Danemarca.

Fabricarea in Romania si caracterul inovator al produselor reprezinta caracteristici ale produselor Kuma, care au construit o poveste de succes in domeniul conceptelor pentru baie. Termenul de „concept” a fost introdus de Kuma pe piata romaneasca din anul 2000. Conceptul defineste mai mult decat un obiect, defineste, mai ales, o stare. De bine, de confort.

Kuma a reusit sa inoveze in Romania si sa rafineze simtul estetic al clientilor sai prin noutatile pe care le-a propus de-a lungul timpului, precum cromatica inovatoare, mobilierul custom-made sau conceptul de design adaptat cerintelor.

Kuma continua sa exploreze cele mai rafinate concepte de design. Este intotdeauna in pas cu cele mai noi tendinte si oferind clientilor posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata de produse exact pe acela care care li se potriveste cel mai bine.

Tu stiai ce se intampla atunci cand cumperi produse fabricate in Romania?

Gestul tau va genera o reactie in lant, ale cărei efecte vor produce schimbari durabile în timp. Contribui la evolutia companiilor romanesti sau a celor internationale care au decis sa investeasca in Romania, ajuti la mentinerea locurile de munca existente si la crearea altelor noi, ca mii de romani se poata intoarce in tara. Se vor atrage investitii care vor pune in miscare exporturi, crescand competitivitatea economica si prestigiul Romaniei.

Astfel, se strang mai multi bani pentru progres in educatie, sanatate, cultura, sport, pentru un viitor al copiilor tai in Romania, care poate deveni deveni o tara prospera, cu o economie puternica, la care ai pus si tu umarul.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.