Detalii Produse Concurs Kuma 01 Aprilie – 26 Aprilie 2020

Deoarece compania KUMA ține cont de gusturile clienților, oferă acestora posibilitatea de alegere a premiului ce face obiectul concursului derulat în perioada 01 Aprilie – 26 Aprilie 2020 și a personalizării pe placul și spațiul câștigătorului, pentru a-i oferi satisfacția dorită. 

Premiul concursului va fi alegere dintre cele două produse:

1.UN CONCEPT DE STOC – HANNA 60

Câștigătorul poate alege una dintre din cele trei variante de culori ale lavoarului: marmură alb, granulon Buzi sau granulon Black Star, care combinată cu mobilierul va aduce un plus de dinamism băii. Mobilierul este suspendat cu o lungime de 60 cm, alcătuit din 2 sertare, din MDF vopsit alb, rezistent la umiditatea din baie. Conceptul evidențiază colțurile rotunjite ale lavoarului și mobilierului, o abordare unică, ce pune în evidenţă tehnologia modernă.

VALOARE Set HANNA 60: 375 EUR + TVA

2.LAVOAR KUMA SPECIAL – ZOOM/LOA CI39

Lavoarul premium este de culoare Steam și realizat din Rector, un material turnat, produs prin tehnologia Solid Surface, cu o suprafață elegantă, mat satinată, si proprietati antibacteriene. Câștigătorul are posibilitatea personalizării dimensiunii lavoarului care poate fi cuprinsă între maxim 160 cm și minim 70 cm. De asemenea, poate opta pentru accesorizarea lavoarului cu un decupaj port-prosop în blatul acestuia.

Modelul ZOOM/LOA CI39 face parte din colecția ZOOM, cu trei forme de bol inovatoare: modelul KUMA ZOOM SQ50 cu forma rectangulară, KUMA ZOOM CI39 de forma rotundă și nu în ultimul rând, KUMA ZOOM ES50 cu forma elipsoidală.

Conceptele ZOOM sunt evidențiate de liniile perfect conturate și actuale, cu boluri care se ridică din suprafața blatului pentru a crea mai mult spațiu în dulapuri și sertare. Deși conceptul are aparența unui bol semi-încastrat sau așezat pe blat, el are la bază aceeași tehnologie KUMA, fiind de fapt un bol turnat în suprafață continuă cu blatul – o soluție de design, dar în același timp funcțională, ce previne acumularea de murdărie și facilitează curățarea.

VALOARE Lavoar ZOOM/LOA CI 39:  549 EUR + TVA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.