Uncategorized

Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta

Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta.

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct de atractie, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe masura ce tehnologiile avanseaza si noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucatarie, acestea permit integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru pardoseli, pereti sau mobilier.

Blatul a devenit, astfel, piesa centrala in amenajarea oricarei bucatarii. De aceea, este esentiala alegerea unui blat de calitate, care sa se remarce prin finisaje de exceptie si sa se integreze armonios in ansamblul bucatariei. Nu in ultimul rand, una dintre cele mai importante decizii de design in alegerea blatului de bucatarie este ca acesta sa fie potrivit cu stilul tau de viata. Ai nevoie de o suprafata usor de intretinut? Rezistenta la pete este o preocupare? Sau este stilul cel mai important?

Iata cateva sugestii de care puteti tine cont in alegerea blatului de bucatarie:

  1. Alegeti materialul potrivit

Furnizorul de blaturi de bucatarie Kuma, va va recomanda cateva materiale care pot fi folosite pentru a crea un blat de inalta calitate. Aceste materiale sunt deja cunoscute de acesta, pentru ca ofera caracteristici excelente pentru majoritatea beneficiarilor si au fost testate, in timp. Opinia unui specialist este importanta, deoarece trebuie sa stii care sunt materialele cele mai durabile si usor de intretinut.

  1. Determinati designul sau stilul blatului

Acesta este un alt sfat pentru toti cei care doresc sa imbunatateasca aspectul general al bucatariei lor. Este important sa determinati stilul sau designul blatului. Puteti angaja un designer de interior profesionist care va poate ajuta sa va proiectati cu usurinta blaturile, sau puteti cere opinia furnizorului de blaturi. La Kuma, spatiul va fi mai intai analizat, iar blatul de bucatarie personalizat va lasa loc creativitatii, pentru a obtine o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau. Astfel, se exploreaza o interpretare moderna, tipic scandinava a bucatariei  care va putea satisface dorintele oricarui client.

  1. Cumparati de la o companie recunoscuta pentru calitate

Cand doriti sa cumparati blatul de bucatarie, ar trebui sa aruncati o privire la reputatia companiei. Trebuie sa cumparati produsul preferat de la o companie recunoscuta pentru calitate, care are o buna reputatie pe piata. Acest sfat este foarte util daca doriti sa beneficiati de un rezultat exceptional.

  1. Lucrati cu profesionisti pentru montaj

Este important sa alegeti un profesionist care sa va poata instala blatul in mod corespunzator. Instalarea acestui produs necesita cateva abilitati si tehnici de baza, pentru un rezultat optim. Toti partenerii Kuma, iti pot pune la dispozitie un specialist pentru instalarea blatului, pentru ca tu sa te bucuri de un produs impecabil.

O multitudine de optiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea si aspectul vor influenta, cel mai probabil, alegerea.

Blaturile Kuma indeplinesc aceste conditii. Sunt frumoase, create din materiale compozite, rezistente, usor de intretinut si turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta.  Aceasta ultima caracteristica confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate.

Conceptul Kuma pentru bucatarie reprezinta o abordare unica si moderna, care pune in evidenta tehnologia Kuma, ce permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata bol si blat in suprafata continua. Intregul ansamblu blat-chiuveta se realizeaza direct din turnare, inca din  fabrica, fara taieri si alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depasesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor Kuma le transforma in adevarate piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului de viata modern.

Produsele Kuma sunt disponibile pe comanda prin reteaua de parteneri https://www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

Fii diferit. Alege design-ul. Alege Kuma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.