Recomandările KUMA: Ce material alegem pentru lavoarul sau blatul de bucătărie, în funcție de stilul casei?

Când vine vorba de bucătărie, ori baie, curățenia și strălucirea specifică acestora sunt la ordinea zilei. De asemenea, fiind două zone expuse zilnic la diverse intemperii, variații de temperatură, sau zgârieturi, un alt criteriu care trebuie luat în seamă în alegerea celor mai potrivite soluții este calitatea materialelor din care acestea sunt realizate.

Astfel, pentru a face față oricărui tip de solicitare, Kuma pune la dispoziție o gamă largă de materiale din care puteți realiza, pe comandă, blaturi sau lavoare personalizate pe nevoile spațiului vostru.

Iar pentru a vă ușura decizia, vă spunem mai jos ce materiale puteți alege în funcție de stilul și design-ul spațiului vostru.

concept-baie-soft-60-cu-lavoar-din-marmura (2)        Square 50 dublu_marmura alb

  1. Pentru un stil clasic și romantic – Alegeți marmura recompusă.

Produsă în două tipuri de suprafețe, semiglos și lucios, marmuraKuma oferă decorului o notă de rafinament, fiind potrivită mai ales în spațiile în care se dorește obținerea unui ambient clasic și elegant, care poate trece orice test al timpului. De asemenea, produsele din marmură oferă o eleganță aparte și în ambientele romantice, fiind ușor de accesorizat cu decorațiuni specifice. Pentru un lavoar din marmură, puteți alege din  4 nuanțe care să ofere băii voastre un aspect calm și liniștitor,  în care să vă simțiți precum într-un adevărat spa.

  1. Pentru un stil nonconformist –alegeți Granulon

Dacă vă doriți un lavoar atipic, care să surprindă printr-un aspect nonconformist, atunci Granulonulreprezintăsoluția ideală! Disponibil în 17 combinații de culori, produsele realizate din acest material se pot integra ușor în orice ambient, indiferent că doriți să mizați pe un design eclectic, ori unul minimalist.

2_TANGO GRANULON NIGHT SKY

  1. Pentru un stil elegant – Terrazzo Pearl

Pentru aceia dintre voi în casele cărora eleganța și rafinamentul reprezintă criterii de bază, Terrazzo Pearl este materialul ideal pentru lavoare. Alcătuit din praf de marmură si sidef de scoici, acesta devine instant o bijuterie în interiorul locuinței. Te anunțăm încă de pe acum că va atrage toate privirile și laudele din partea invitațiilor tăi! J

1. Concept KUMA pentru bai mici_Lavoar SQUARE 50-7_PEARL BLACK

3.BLAT PEARL BLACK _chiuveta KUMA

 

 

 

 

 

 

Nu în ultimul rând, dacă vă aflați în căutarea unui anumit produs,cu forme suple, recomandarea noastră este să apelați la Rector, un materialdin gama solid surface. Datorită compoziției sale, Rector oferă libertate în design și multiple posibilități de modelare, astfel încât cu ajutorul acestuia puteți transforma orice idee sau vis în realitate. În plus, aveți la dispoziție 12 nuanțe de culori prin care să dați frâu liber imaginației voastre și să creați acel element care să vă definească locuința.

KRISTIN 7_KUMA SQUARE 70 RECTOR OFF WHITE rector 2 K9 DUBLU RECTOR ALB

 

 

Please follow and like us:
error20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *