Recomandările Kuma: Bucătăriile tip insulă – stil, rafinament și organizare

Dacă vă aflați în căutarea unei soluții prin care să oferiți bucătăriei un look unic, păstrându-i totodată funcționalitatea specifică, Kuma recomandă o amenajare tip insulă. Ușor de implementat, aceasta nu exclude partea clasică de mobilier, ci completează ambientul oferind numeroase avantaje în ceea ce privește spațiul, mobilitatea, dar și gradul de confort.

Îți dorești mai mult spațiu de depozitare?

kuma1Orice gospodină cunoaște cât de importantă este organizarea într-o bucătărie. Rafturi, etajare, sertare bine compartimentate și, cel mai important, toate la îndemână. Cu o bucătărie tip insulă, puteți completa spațiul de depozitare deja existent, astfel încât toate obiectele necesare zi de zi să fie în imediata apropiere a blatului de lucru. În plus, insula poate încorpora și toate electrocasnicele din bucătărie: cuptor, mașină de spălat vase sau plita. De asemenea, pentru eficientizarea timpului petrecut în bucătărie, puteți opta chiar și pentru încorporarea chiuvetei pe blatul insulei.

Îți dorești un loc în care să-ți aduni familia și prietenii?

Serile în care prietenii vă vizitează nu trebuie să fie petrecute doar în living. Denumită de nordici „zonă de confort”, insula poate ține loc de masă pentru servirea preparatelor, mărind, în același timp și numărul de locuri disponibile. De asemenea, insula devine un spațiu propice și pentru copii. Fie că doresc să-și facă temele în timp ce părinții gătesc sau vor să se implice în prepararea mâncărurilor, insula va deveni locul lor preferat și va spori timpul petrecut alături de cei dragi.

31 mar

 

Îți dorești un design atipic?

Chiar dacă mulți consideră că insula de bucătărie are, implicit, o formă dreptunghiulară, Kuma recomandă spargerea tiparelor și optarea pentru un blat modern, cu forme rotunjite sau organice. Totodată, cei de doresc să aleagă o amenajare contemporană, presărată cu motive geometrice, au la dispoziție blaturi în formă de trapez sau chiar triunghiulare.

 

kuma_40148c

Ce tip de blat se potrivește unei bucătării tip insulă?

Indiferent de activitățile ce urmează a fi desfășurate pe blatul insulei – servire sau gătire – specialiștii Kuma oferă o gamă largă de materiale rezistente care se pretează pentru astfel de proiecte. Astfel, în funcție de preferințe și designul din încăpere, puteți alege diverse nuanțe de granulon, graphalit quartz, grasolit, dar și blaturi speciale, confecționate din sticlă reciclată, precum Glass Sirius sau Glass Taurus, care să  ofere un aspect unitar bucătăriei. Pe de altă parte, cu puțină creativitate, puteți transforma insula în punctul de atracție al încăperii, optând pentru un blat unic, precum Kuma Pearl.

 

19

Pentru mai multe detalii despre blaturile de bucătărie, gama de culori și posibilitățile de personalizare a acestora, accesați www.KumaRomania.ro.

 

Please follow and like us:
error20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *