Articole

Soluțiile KUMA pentru școli și grădinițe

Soluțiile KUMA pentru școli și grădinițe

Conceptele de design care îmbunătățesc calitatea spațiului sunt esențiale mai ales în spațiile publice, precum școli sau grădinițe. Lavoarele și blaturile KUMA sunt produse de calitate înaltă, cu suprafețe care pot fi reparate sau reșlefuite pentru a avea aspect de nou chiar și după mulţi ani de utilizare, fapt ce prelungește durata de viață a produsului. Durabilitatea în spațiile cu trafic intens fac produsele KUMA potrivite pentru acest tip de proiecte din cadrul școlilor și grădinițelor.

Kuma este un partener de încredere pentru proiectele din cadrul școlilor și grădinițelor. Produsele KUMA au performanțe tehnice remarcabile, cu o durată de viaţă mare, durata medie de viață în condiții normale de utilizare fiind de 20 de ani conform certificatului de conformitate, ceea ce reprezintă o economie de resurse pe termen lung și în același timp grijă faţă de mediu.

Una dintre cele mai mari școli private din România a ales KUMA ca partener în utilizarea lavoarelor. Pentru acest proiect KUMA a livrat în sălile de clasă de la grădiniță și ciclul primar lavoare custom-made din RECTOR – solid surface. Bolurile au fost special create pentru acest tip de proiect, de tip jgheab cu scurgerea în trepte și cascadă. Lavoarele au fost realizate liniar sau în formă de “L” pentru a se putea folosi eficient spațiul disponibil. Separatoarele mobile, colorate, cu perforații nu sunt doar elemente de design, acestea având în primul rând un scop practic și ludic, fiind destinate copiilor de vârste mici pentru a explora și a învăța prin joacă.

Pentru grupuri sanitare comune se poate opta pentru o soluție customizată din materialul RECTOR. În acest proiect s-a realizat un singur lavoar, cu bol lung și cu mai multe posturi de spălare. Un alt element de design, dar și funcțional este rama frontală înclinată care ajută la facilitarea accesului copiilor și care conferă o linie elegantă lavoarului, care de altfel are dimensiuni apreciabile. Acest tip de concept are un rol imens pentru reducerea accidentelor, dar și în prevenirea acumulării de murdărie și facilitarea curățeniei. Un aspect esențial, pentru spațiile comune din școli și grădinițe.

KUMA demonstrează o abilitate impresionantă de a răspunde cerințelor complexe, livrând pentru școli și grădinițe conceptele personalizate. Acestea includ nu doar soluții pentru baie, dar și pentru alte zone, precum cea de recepție.

În acest proiect materialul ales a fost RECTOR – solid surface, oferind libertate în design spațiului. Recepția s-a realizat în formă rotunjită, asemeni unei “insule” plutitoare, cu sistem de iluminare LED integrat. Iluminatul LED montat sub recepție, vine în completarea unui design unitar și generează o lumină elegantă.

La noi în țară, printre principalele proiecte care au ales brand-ul KUMA se numără și Universitatea TITU MAIORESCU. KUMA a livrat pentru acest proiect lavoare cu boluri multiple și decupaje în blat pentru coșul de gunoi. Materialul ales pentru lavoare a fost marmura pentru adăugarea unei note de glamour spațiului. Lavoarele s-au realizat în formă de “L” pentru a se putea copia perfect forma spațiului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.