Articole

Soluțiile KUMA amenajarea bucătăriei

Soluțiile KUMA amenajarea bucătăriei

Cea de-a 60-a ediție a Salone del Mobile.Milano a sărbătorit prin valorile cheie încorporate în eveniment: calitate, inovație, frumusețe și, acum mai mult ca niciodată, durabilitate. Scopul este unul ambițios și își propune printre altele să demonstreze că este posibilă încorporarea durabilității și conștientizarea mediului în producția de mobilă.

Eurocucina – expoziția de mobilier și accesorii pentru bucătării a prezentat inovații în bucătărie care ne așteptăm să remodeleze tendințele viitorului în bucătărie.

  • Una dintre principalele tendințe este aceea de crea bucătării frumoase, care sunt în același timp și incredibil de practice.
  • Modul de utilizare inteligentă a spațiului crează o schemă simplificată fără a sacrifica funcția, aceasta fiind o caracteristică care va revoluționa ideea de cămară în spațiile moderne de toate dimensiunile.
  • Noile bucătării au linii mai masculine, putând creea combinații puternice prin alegerea aceesoriilor, electrocasnicelor și blaturilor de lucru.
  • Rafturile de bucătărie au fost inlocuite de spații de depozitare ascunse, sau de elemente rafinate, deschise, împrumutate din mobilierul de living.
  • Insulele de bucătărie sunt captivante, blaturile de lucru accentuează aspectul acestora, iar nuanțele delicate fac din bucătărie un spațiu convivial și social.

O trăsătură distinctivă, care persistă în colecțiile actuale pentru bucătării este aceea a unui design simplu, care permite integrarea cu ușurință în orice tip de spațiu. Elementele integrate în bucătărie ies acum în evidență în moduri mai subtile, de obicei prin calitatea, textura, cromatica materialelor folosite, atuuri consacrate ale conceptelor KUMA.

Cele mai noi colecții KUMA pentru bucătărie ale anului 2022 sunt îmbogățite cu soluții care definesc un spațiu din ce în ce mai personalizat. Astfel ideile sunt mereu noi și actuale, dar reinterpretează formele esențiale ale elementelor pentru bucătărie într-un mod contemporan.

 

Un dialog perfect între blatul de bucătărie și lemn este acela din care se nasc diferite variații ale unui singur model, unite de aceeași viziune estetică și aceeași capacitate de a reinterpreta materialul într-un mod contemporan, pentru a se potrivi în orice fel de spațiu și oricărui stil de viață. Fiind în ton cu trendurile moderne, produsele KUMA au o excelentă adaptabilitate.

Posibilitățile de configurare a bucătăriei sunt numeroase datorită combinației dintre finisajele blaturilor de lucru KUMA și cel al fronturilor de bucătărie. Noile colecții se remarcă prin linii fluide care sporesc plasticitatea materialului folosit pentru blaturi și prin marginile elegante, cu grosimi subțiri care pun în valoare stilul, fără a neglija aspectul funcțional.

Dacă în anii trecuți noutatea în ceea ce privește bucătăria era aceea că aceasta se integra cu ușurință în living, acum, în spațiile contemporane, limitele dintre bucătărie și living nu mai există, spațiul fiind unitar. Mobilierul folosit în bucătărie este similar celui de living, de aceea materialele au un aspect din ce în ce mai discret și prețios, fără a neglija aspectul tehnic. Diversitatea materialelor KUMA face ca aceasta integrare să fie cât mai ușor de realizat.

Scenografice și cu volume importante, în concordanță cu scopul lor, insulele de bucătărie cu blaturi KUMA au o geometrie simplă care permite o flexibilitate extremă de poziționare, în orice tip de spațiu.

Soluțiile pentru amenajarea bucătăriei țin cont de valoarea esteticii, dar și de capacitatea de a satisface nevoile funcționale, completată de blaturile KUMA de bucătărie, cu caracteristici tehnice deosebite.

Designul esențial care sporește puritatea formei, este pus în evidență în bucătărie de blaturile de lucru. Acestea se remarcă printr-o estetică deosebită, funcționalitate și rezistență. Gama largă de posibilități de design, datorită și numeroaselor finisaje, completează atuurile conceptelor KUMA.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.