Articole

Provocarea KUMA: Îndrăznește să fii diferit!  

Așa cum bine ne cunoașteți, în calitate de susținători ai stilului nordic, minimalist, pentru noi, timiditatea și tradiționalismul nu-și au locul într-o baie modernă. Culorile atipice, alături de geometria formelor de lavoar sunt două dintre cele mai importante elemente din design-ul Kuma, reușind astfel să redăm decoruri memorabile.

De aceea, provocarea noastră continuă este să inovăm prin forma fiecărui produs pe care îl lansăm. Și cum toamna este cel mai potrivit sezon pentru schimbări, chiar și în casă, vă prezentăm în continuare câteva dintre cele mai îndrăznețe modele de boluri Kuma, menite să atragă atenția și, totodată, să răspundă nevoilor și personalității tale.

 

Yin și Yang chiar la tine acasă

 atik-52_36twin

Dacă vă considerați persoane moderne, care vor să iasă din tipar investind într-un confort îndelungat, atunci vă recomandăm să vă îndreptați atenția către lavoare în forme organice, fluide, cum ar fi de exemplu modelele Atik și Twin.

Putând fi realizate dintr-o gamă largă de materiale și culori, cele două concepte se potrivesc ca o mănușă în băile în care confortul este la superlativ. Datorită formelor sale, atât bolul Atik, cât și Twin, oferă o notă relaxantă și jovială.  În plus, acestea pot fi utilizate cu succes chiar și în băile de mici dimensiuni, formele rotunde fiind ușor de accesorizat cu o oglindă în aceeași formă, care să accentueze ideea de spațialitate.

 

twin-glass_high-resolution-1 twin-caramel

 

 

 

 

 

 

 

Discreție în design  

Pe de altă parte, pentru persoanele care cunosc importanța discreției și aplică acest principiu până în cele mai mici detalii, am creat bolurile OCEAN 7,RIPPEL 7, LAKE 7 și EPIC 7. De ce 7, vă întrebați? Ei bine, cifra 7, despre care se spune că semnifică perfecțiunea, reprezintă, în cazul nostru, cele 7 orificii care înlocuiesc clasica gaură de scurgere. Astfel, conceptul de scurgere al apei devine foarte discret, aproape insesizabil, oferind un ambient silențios și elegant.

ocean7_miror rippel7_noplint

 

 

 

 

 

Datorită delicateții specifice, este recomandat ca aceste boluri să fie integrate în încăperi asemănătoare, în care principiul de bază este cel conform căruia „Less is more”,  în spații care vă pot transpune instant într-o stare de relaxare completă, în care nu pot pătrunde zgomotele și grijile cotidiene.

epic2_big download

 

 

 

 

În concluzie, pentru a lua cea mai bună opțiune pentru amenajarea propriei băi, vă sugerăm să vă puneți următoarea întrebare: „Cum doresc să mă simt de fiecare dată  când pășesc în baie?”.

De îndată ce ați găsit răspunsul, analizați atent opțiunile și nu uitați: Be different, Choose Design,Choose KUMA!

 epic-7-white-matte-marmor 2-concept-kuma-epic-7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.