Articole

Paleta de culori KUMA – nuanțe atemporale, versatile, potrivite pentru cele mai diverse utilizări

Paleta de culori KUMA – nuanțe atemporale, versatile, potrivite pentru cele mai diverse utilizări

KUMA crează concepte potrivite perfect nevoilor vieții contemporane, cu un stil care îmbină însăși esența confortului, fără a compromite funcționalitatea și calitatea. Alege conceptul KUMA pe care ți-l dorești, iar noi vom face ca visul tău să devină realitate.

KUMA se afirmă ca o companie lider în sector, prezentând produse care se disting prin design inovator, susținute de o expertiză tehnologică solidă și de experimentarea continuă a esteticii și formei. Măiestria se vede cel mai bine în detalii. Rezultatul este reflectat în conceptele contemporane KUMA, cu proporții armonioase, potrivite atât pentru spațiile domestice, cât și pentru cele publice.

Cercetările nu se opresc niciodată la KUMA, noile culori fiind concepute pentru a satisface cerințele pieței de amenajare a băii, astfel încât acestea să pună în valoare cât mai bine conceptele pentru spații somestice sau publice.

Paleta de culori KUMA cuprinde nuanțe atemporale, versatile, potrivite pentru cele mai diverse utilizări: de la alb neutru, o culoare concepută și dezvoltată tocmai pentru a oferi soluții multiple, până la nuanțe calde de roz pudrat, sau negru.

Performanța ridicată a materialelor KUMA, sustenabilitatea și disponibilitatea în dimensiunile atipice conferă conceptelor KUMA versatilitate, pentru utilizare în baie sau bucătărie, recepții sau ca blaturi pentru mese.

Conceptele KUMA sunt fabricate în România și apreciate atât pe piața internă cât și cea internațională pentru caracteristicile estetice și performanțele tehnice, dar și datorită seriozității companiei.

Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esențiale, minimaliste. Acestea sunt soluții deosebit de versatile, care pot pune în valoare spațiile contemporane. KUMA– este o prezență constantă pe piața obiectelor sanitare și se diferențiază față de alți producători prin unicitatea designului propus și seriozitatea abordării unui proiect.

Gama diversificată de materiale este un punct forte al companiei. Apoi, cromatica impresionantă și prețurile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinații de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru oricine apreciază designul și poate apela cu încredere la serviciile KUMA.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.