Articole

O baie cocheta, indiferent de marime

Amenajarea unei bai cu dimensiuni reduse poate reprezenta o adevarata provocare pentru cei mai creativi dintre voi. Incercand sa imbinati armonios partea functionala cu cea estetica, specialistii Kuma va pun la dispozitie cateva trucuri prin care va puteti crea propriul SPA, in care confortul va fi invers proportional cu dimensiunea spatiului.

Primul aspect de care trebuie sa tineti cont este functionalitatea, iar fiecare obiect adaugat in baie trebuie sa serveasca unui anumit scop. Lavoarul, spre exemplu, devine piesa de rezistenta in orice baie, intrucat acesta este cel mai des utilizat si, in plus, vizibil din orice unghi vei admira incaperea. Astfel, pentru spatiile inguste, se recomanda un lavoar turnat continuu cu bolul, fara a se incastra nimic, iar pentru a castiga cat mai mult spatiu, puteti opta pentru suspendarea mastii lavoarului.

8 Concept KUMA pentru bai mici_lavoar RECTORCat despre culoarea acestuia, daca va doriti un zambet in fiecare dimineata si complimente din partea vizitatorilor, Kuma recomanda selectarea unei culori puternice, care sa contrasteze albul vasului de toaleta sau al cazii. Pearl beige sau negru sunt propunerile KUMA pentru anul in curs, insa nu ezitati sa va accesorizati incaperea cu acele culori care va inspira si va ofera o stare de relaxare deplina. In plus, exista anumite culori, precum beige, care ofera nu doar o stare de bine, ci contribuie si la iluzia unui spatiu marit.

Mai mult, pentru a beneficia la maxim de spatiul disponibil, este recomandat sa renunati la clasica cada in favoarea unei cabine sau chiar unei placi de dus realizata de catre Kuma pe dimensiuni personalizate. Pe langa economisirea spatiului, placa de dus va ofera si un avantaj din punct de vedere al coloritului, intrucat puteti adauga o nota virbanta incaperii printr-o perdea de dus pentru fiecare anotimp sau aleasa in functie de cele mai recente tendinte.

Nu in ultimul rand, exista si cateva trucuri care pot oferi iluzia de spatiu marit. Spre exemplu, oglinzile si spoturile atasate acesteia sau pozitionate in tavan vor contribui la obtinerea unei atmosfere calde, familiare si, bineinteles, vor adauga un plus de valoare incaperii.

Daca v-ati decis ca e tipul sa va transformati baia dintr-un vis exclusivist in realitate, mai multe detalii despre lavoarele Kuma si mobilierul Nordline puteti gasi pe www.kumaromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.