Articole,  NOUTATI

Noutățile KUMA pentru 2021 Expoziție virtuală și un tur virtual în showroomul KUMA – B2B

Noutățile KUMA pentru 2021 demonstrează abilitatea de a uimi prin concepte elegante și rafinate. O calitate întotdeauna asociată companiei KUMA.

Astăzi, cercetarea stilistică – sinonimă cu excelența în designul nordic – și atenția asupra nevoilor unei piețe din ce în ce mai internaționale a spațiilor publice, a condus, implicit și la noi interpretări ale băiilor

KUMA este una dintre companiile care investesc permanent în crearea de colecții contemporane, cu design personalizat. Conceptele KUMA vor fi întotdeauna asociate cu ultimele tendințe. Acestea se disting prin forme care pornesc de la modele clasice până la cele contemporane. Totul, pentru pentru a răspunde diferitelor cereri care vin din partea consumatorilor din sectorul articolelor sanitare pentru piața contractuală și sectorul privat.

Conceptele KUMA au un design care excelează din punct de vedere al senzației tactile, oferind o reală satisfacție. Aceastea reprezintă soluția perfectă pentru cei care își doresc să fie diferiți, să îmbine eleganța și calitatea, astfel încât spațiul lor să devină un adevărat sanctuar al răsfățului personal.

Un punct forte al companiei îl constituie capacitatea de a oferi concepte personalizate, într-o gamă variată de dimensiuni, forme, materiale și culori. KUMA oferă o mare libertate din punct de vedere al designului. Datorită gamei variate de materiale și opțiunilor de a alege culorile, deschide noi posibilități de personalizare şi unicitate în baie. Concepte create sunt ideale, custom made, menite să adauge valoare proiectului.

KUMA permite fiecarui client să-și proiecteze propriul colț de rai, propunând soluții optime, datorită compozițiilor flexibile.

În actualul context ne dorim să fim în continuare aproape și vă învităm la o expoziție virtuală și un tur virtual în showroomul KUMA – B2B.

Admirați noua noastră Colecție 2021 cu modelele TEHNO 70NOVO 230ONE 200. Puteți fi siguri că alegerea KUMA înseamnă investiții raționale în calitate, într-un spațiu cu o identitate clar definită.

 

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.