Articole

Marmura KUMA este o propunere completă, unică și dinamică

Marmura KUMA este o propunere completă, unică și dinamică. Din toate timpurile, marmura a fost considerată cel mai important material de construcție, capabil să îmbine estetica și rezistența, în cel mai remarcabil mod. Mii de ani mai târziu, lumea designului este încă fascinată de marmură, iar conceptele KUMA sunt o demonstrație modernă a acestui lucru.

O armonie neașteptată și contemporană, devine astfel o propunere completă, unică și dinamică a cărei valoare adăugată stă în spiritul conservator al tradiției, actualizat printr-o producție bazată pe ultimele inovații tehnologice KUMA.

Marmura KUMA este un material turnat format din granule de marmură naturală și rășini poliesterice.
Suprafața materialului este acoperită cu un gelcoat sanitar fără pori care conferă rezistență, impermeabilitate, proprietăți antibacteriene și anticalcar.

Materialul se întreține ușor cu produsul de întreținere KUMA Lime. Suprafața poate fi finisată lucios sau semigloss. Avantajul finisajului semigloss este ecela că micile zgârieturi superficiale inerente uzului cotidian nu sunt vizibile pe suprafața produsului.

Produsele KUMA ne permit să construim un colț de rai în care să ne simțim relaxați pentru a ne bucura de timpul petrecut în familie, la serviciu, sau într-un spațiu public, într-o atmosferă cosmopolită. Un interior cu adevărat frumos nu are legătură doar cu felul în care arată piesele de design, ci, la fel de mult, și cu felul în care se simt acestea. Astfel, este deosebit de important să integrăm în exigențele noastre atunci când vine vorba de amenajare și calitatea materialelor folosite, iar KUMA, excelează la acest capitol.

KUMA este o prezență constantă pe piața obiectelor sanitare și se diferențiază față de alți producători prin unicitatea designului propus și seriozitatea abordării unui proiect.

Produsele KUMA pot fi găsite în showroom-uri specializate pe băi cu rețea în toată țara:

https://www.kumaromania.ro/parteneri/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.