Articole

Magia Nordului în conceptele de interior KUMA

Conceptul danez hygee se referă la îmbrățișarea plăcerilor simple ale vieții, cu accent pe confort. Este o parte fundamentală a culturii daneze și a culturii scandinave în general. Deși este un lucru pe care scandinavii îl îmbrățișează pe tot parcursul anului, este deosebit de important pentru ei să acorde prioritate hygge-ului în lunile lungi și întunecate ale iernii, unde zilele sunt scurte și nopțile par lungi. De aceea interioarele scandinave par a fi magice, cele mai potrivite pentru o stare de bine.

Un sentiment permanent de hygge acasă, are de-a face cu designul interior și elementele decorative. Deci, nu există loc mai bun pentru a căuta inspirație decât conceptele pentru baie și bucătărie KUMA. Designul scandinav al conceptelor KUMA se referă la frumusețe, simplitate și funcționalitate. Spațiile amenajate cu estetica scandinavă KUMA sunt luminoase, simple și neaglomerate. Și mai este ceva: în conceptele KUMA există un sentiment profund de confort, o stare de bine.

Influențele nordice, atemporale, pe care KUMA le promovează, se potrivesc tinerilor, dar și familiilor cu copii, care apreciază design-ul. Un interior KUMA are legătură nu doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile. Când îţi treci degetele peste suprafaţa unui blat de bucătărie sau un lavoar KUMA, senzaţia este unică, de neuitat. KUMA te ajută să aduci o diversitate de texturi în casa ta, care să îţi ofere confortul dorit, pentru relaxare şi bună dispoziţie.

Cum să poți să obții aspectul Hygge în casa ta?

Hygge este în primul rând despre confort. Pentru a crea o senzație de confort, începe cu o paletă de culori neutre. Ia în considerare designul interior scandinav și optează pentru suprafețe clare, deschise și multă lumină naturală. Conceptele KUMA pentru baie, bucătărie și spații publice au un aspect modern și versatil. Soluțiile sunt personalizate și permit oricui să își creeze un spațiu unic. KUMA permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, „jucându-se” cu diferite soluții și culori și cu beneficiul de a putea să creeze spații personalizate grație compozițiilor flexibile și diversității de materiale și forme de blaturi, chiuvete, boluri și căzi pentru baie.

Un spațiu complet personalizabil, un spațiu al viitorului, unde KUMA aduce o notă de eleganță sofisticată, prin forme și materiale inovatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.