Articole

Lavoarul KUMA ONE 200 – Un concept specific spațiilor publice

Proiectarea băii presupune respectarea unor reguli specifice și integrarea unor produse adecvate. Acest spațiu, devine așadar, un teren pe care specialiștii se pot exprima eficient, prin crearea de soluții sofisticate din punct de vedere estetic, tehnic și al confortului.

În 2021 KUMA lansează noi concepte pentru a satisface cereri noi.  Un astfel de exemplu este lavoarul KUMA ONE 200, un model dezvoltat special pentru spațiile publice. KUMA ONE 200 este un model cu design minimalist, produs in Romania, dezvoltat cu tehnologie daneză și design scandinav. Noul lavoar conferă un plus de eleganță, care poate atrage privirile în orice spațiu și aduce o eleganță aparte.

Lavoarul KUMA ONE 200 completează seria de concepte KUMA dedicate spațiilor publice, întruchipând originalitatea și creativitatea într-un singur produs. Aspectul monolit al lavoarului este completat de rama realizată prin turnare continuă. Aceasta transformă lavoarul într-o „insulă plutitoare”, cu o formă elegantă și minimalistă.

KUMA ONE 200 este un model dedicat băilor din spațiile publice datorită bolului foarte lung, fără delimitări, turnat în suprafață continuă cu blatul. Acest lucru face montajul ușor și rapid și aduce beneficii ce țin de utilizare, prin prevenirea acumulării de murdărie și facilitarea întreținerii. Un aspect esențial, mai ales pentru acest sector.

Designul este elementul principal care definește conceptul KUMA ONE 200. Noutatea modelului este scurgerea bolului care este una specială, ascunsă. Aceasta elimină ventilele clasice și oferă conceptului un aspect futurist. Posibilitatea montării bateriei pe perete sau pe lavoar răspunde tuturor cerințelor funcționale și estetice ale beneficiarilor. Bolul KUMA ONE 200 se pretează a fi folosit pentru 3 sau 4 posturi de spălare / baterii.

Montajul suspendat al lavoarului, pe cadre metalice speciale, proiectate pentru a susține greutatea acestuia, fiind in același timp discrete, în spatele peretului și ascunse de rama lavoarului. Aceasta reprezintă o abordare unică, ce evidențiază liniile perfect conturate și actuale.

Noul model KUMA ONE 200 este realizat din materialul KUMA – RECTOR – gama solid surface, un material turnat și nu preformat, amănunt foarte important, cu o suprafață elegantă, care beneficiază de două variante de finisaj: alb (RECTOR ALB) și negru (RECTOR GALAXY). Negrul în materie de lavoare este în 2021 „noul alb”, aducând băilor un plus de glamour și de dinamism.

Produsele KUMA combină forme și volume moderne pentru un produs final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic ci și extrem de practic. Produsele KUMA pot face faţă tuturor provocărilor, adaptându-se oricărui proiect.

KUMA a reuşit să satisfacă până și cele mai exigente cerinţe ale clienţilor, plasându-se, astfel, în preferințele acestora datorită punctului său forte de a oferi concepte personalizate, prin producerea unor lavoare într-o gamă largă de forme, materiale și culori. Conceptele de design custom-made, sunt esenţiale pentru armonia vizuală, tocmai de aceea, KUMA permite fiecărui client să își poată proiecta propriul spațiu, propunând soluții diferite, datorită compozițiilor flexibile. Toate produsele KUMA au certificare europeană și declarații de performanță.

Alegerea KUMA înseamnă investiții raționale în calitate, într-un spațiu cu o identitate clar definită, în acord cu tendințele actuale. KUMA oferă o notă de eleganță, prin piese de design inovatoare. Concepte ideale pentru stilurile de viață actuale datorită caracteristicilor versatile și sofisticate.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.