KUMA poate face imposibilul să devină realitate

Adesea micile detalii oferă o impresie generală unică ce face ca rezultatul final să fie unul cu adevărat deosebit. Soluțiile pentru hoteluri, clădiri de birouri sau centre comerciale vor fi întotdeauna livrate la cele mai înalte standarde de calitate. KUMA lucrează îndeaproape cu arhitecții, inginerii și constructorii la alegerile de proiectare, culoare și materiale. Dar și la soluțiile pentru designul de interior. Posibilitățile de customizare sunt diverse. Materialele KUMA sunt folosite și pentru blaturi de recepție, bar, mese, birouri, etc…

Rezultat al unei monitorizari atente a stilurilor de viata contemporane si a tendintelor acestora, conceptele KUMA  urmeaza o abordare de design exclusivista care creeaza spatii atemporale. Aceste concepte rezulta din cultura scandinava. Ele formeaza solutii pline de farmec, functionale, care au la baza o tehnologie avansata si materiale inovative, rezistente, extrem de atragatoare vizual.

De peste 20 de ani, KUMA produce in Romania cele mai bune solutii pentru proiecte de tip hotel, office building, shopping center, stadioane, spitale, scoli, gradinite, sau spatii rezidentiale.

Calitatea este dovedită – produse au marca de calitate CE și Declarație de performanță produs (DOP) conform standardului internațional EN 14688-2015. Durabilitatea produselor KUMA în spații cu trafic intens, precum și usurința întreținerii și rezistența materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice.

Produsele KUMA au fost alese și utilizate în proiecte din zona HoReCa, a ansamblurilor rezidențiale sau a proiectelor comerciale încă de la înființarea sa în 1998, ca și subsidiară în Romania a companiei daneze KUMA A/S.

Astăzi puteți regăsi lavoarele și blaturile KUMA, blaturile de recepție/bar sau mesele de restaurant, căzile sau cădițele de duș, precum și glafurile KUMA într-o multitudine de locații. De la spa- uri, hoteluri de 3*** și 4****, restaurante, cafenele sau pensiuni, clădiri de birouri, spitale, clinici și maternități, aeroporturi, mall-uri, stadioane și săli polivalente, școli și grădinițe și până la trenuri, feriboturi sau vase de croazieră.

Pentru mai multe referințe despre proiectele KUMA puteți accesa https://www.kumaromania.ro/lista-extinsa-proiecte/

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.