Articole

KUMA pe trasee de vacanță – De ce să-ți petreci 1 decembrie la Alba Iulia

Mini vacanța de 1 decembrie se apropie cu pași repezi, iar dacă nu v-ați făcut încă planurile pentru o escapadă din rutina urbană, noi vă propunem o călătorie cu stil în Transilvania. Și cum Sărbătoarea Națională este strâns legată de „Cetatea Albă a lui Iuliu”, vă invităm cu drag la Alba Iulia, locul în care s-a decis unirea României.

hotel transilvania alba iulia

Pe lângă evenimentele fastuoase ce vor avea loc în această zi în Alba Iulia și pe care vă recomandăm să nu le ratați, vă oferim și un sfat referitor la cazare. Pentru că știm cât de mult vă doriți un nivel sporit de confort și cât de importantă este calitatea serviciilor hoteliere într-o vacanță, recomandarea noastră este să apelați la Hotel Transilvania, pentru care am lucrat și noi, cu drag, conceptele în băile camerelor de 4*.

Situat în inima orașului, Hotel Transilvania are capacitatea de a vă oferi tot ce ați visat de la o vacanță și de a vă face să simțiți chiar mai bine ca acasă. Amenajat într-un stil contemporan, recent, proprietarii au hotărât o schimbare a design-ului băilor, astfel încât acestea să primească un look fresh care să poată oferi un confort sporit și, per total, să adauge un plus de valoare locației.

Astfel, cea mai importantă cerință a fost crearea unei zone funcționale în zona lavoarului, care să cuprindă atât un loc de depozitat accesorii, cât și un decupaj pentru prosop.

img_5691-2_1-small img_5687-2_1

 

 

 

 

 

Pentru a răspunde acestor cerințe, soluția Kuma a constat în produse custom-made din marmură albă, o culoare care emană simplitate, eleganță, dar și igienă, un aspect extrem de important în orice locație hotelieră. În plus, formele albe organice pot fi și ușor accesorizate cu diverse nuanțe vesele pentru a satisface orice nevoie estetică.

De altfel, marmura Kuma este un material foarte rezistent – duritatea fiind un criteriu de bază în amenajările hoteliere, alături de garanția unei mărci de calitate, acest lucru fiind reprezentat de declarațiile de produs pentru fiecare material în parte și acreditările aferente anuale.

img_5692-2 img_5729-2-small

 

 

 

 

 

 

Dacă v-am stârnit curiozitatea, nu ezitați să consultați disponibilitatea hotelului (camerele de 4*) pentru mini vacanța de 1 decembrie. Vă asigurăm că nu veți regreta! A, și neapărat să vizitați Cetatea!

Pentru alte proiecte amenajate cu bun gust și stil, vă invităm să ne urmăriți în continuare atât aici, pe blog, cât și pe pagina noastră de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.