Articole

KUMA în planul tău de amenajare pentru următorul an

În perioada de sfârșit de an, întreaga comunitate a designului stabilește tendințele pentru anul următor. Acestea, devin apoi, un factor important în comunicarea dintre compania de design și client. Pentru anul următor, previziunile se îndreaptă spre modele care se remarcă prin detalii. Culori, forme sau texturi care ies în evidență, așa cum sunt și conceptele pentru baie, bucătărie și spații publice, KUMA. Adaugă KUMA în planul tău de amenajare pentru următorul an.

 

Lavoarele KUMA sunt alegerea potrivită atunci când vorbim despre amenajarea băii. O soluție fermecătoare și foarte la modă este alegerea materialului Pearl de la KUMA.   Acesta folosește uimitoarele scoici de perle, pentru a crea o suprafață spectaculoasă, sidefată. Sideful scoicilor crează suprafețe opulente, de o frumusețe inegalabilă, care pot fi folosite în cele mai diverse amenajări. Pearl este disponibil în multiple nuanțe, efectul perlat al scoicilor fiind unul inconfundabil.

Tehnologia, flexibilitatea și designul, sunt elementele cheie care definesc conceptele KUMA pentru baie. Concepte ideale pentru stilurile de viață actuale și viitoare, datorită caracteristicilor versatile și atemporale.

Identitatea puternică a colecţiei de lavoare KUMA este dată de elementele estetice şi funcţionale, care plasează acest brand în topul preferințelor oricărui client. Limbajul de design este unul special și poate deveni cu uşurinţă potrivit atât pentru zona hotelieră, cât şi pentru cea particulară.

Fiecare baie poate avea în noul an, un conceptul unic și special, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul https://www.kumaromania.ro/ și să alegi modelele care ți se potrivesc.

În imaginile acestui material puteți admira unul dintre cele mai noi concepte exclusiviste KUMA de la Hotel Union Plaza, executat din materialul Pearl.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.