KUMA ESTE APROAPE DE TINE ȘI ÎN VACANȚE

Designul de interior joacă un rol foarte important în spațiile hoteliere și cele publice. Investițiile în calitate și imagine fac din aceste spații repere care stabilesc tendințe care sunt preluate și în spațiile rezidențiale. Acum KUMA este aproape de tine și în vacanțe.

KUMA este compania daneză cu facilități de producție în România care contribuie la stabilirea criteriilor de referință în ceea ce privește calitatea și designul conceptelor pentru baie, bucătărie și spații publice. Ca partener de încredere, KUMA este în măsură să ofere o personalizare completă a zonelor de baie și bucătărie. Rezultatul capacității de producție locale la standarde înalte, cu  tehnologie daneză, oferă companiei posibilitatea de a livra la timp, concepte de o calitate superioară, custom made.

Locația  KUMA de pe litoralul Mării Negre, de la Agigea, departe de agitația plajei și privind direct către mare – Kuma Nordic House este atât o oază de relaxare, cu o priveliște ce îți taie respirația, cât și un showroom de inspirație. Aceasta a fost concepută pentru a fi mai aproape de clienții care investesc în clădiri rezidențiale și de birouri în zonă.

KUMA, o companie daneză, dorea să aducă pe malul Mării Negre un strop din țara sa de origine. Astfel, a recreat o atmosferă a interioarelor scandinave. Aranjarea este funcțională și flexibilă. Designul pieselor de mobilier, materialele folosite și cromatica diferențiată a tuturor spațiilor, inspiră un aer proaspăt, dinamic și luminos. Un model de interior care poate fi translatat apartamentelor rezidențiale în construcție.

Parteneriatul dintre KUMA și NORDIS GROUP întregește tabloul expus și spațiile băilor amenajate cu conceptele custom made marca KUMA. Acestea transmit o imagine contemporană, elegantă. Astfel, Nordis Mamaia Hotel, cel mai mare hotel leisure de 5 stele din Europa, redefinește standardele luxului pe litoralul românesc.

Astăzi, plăcerea de a fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării totale.

Baia devine în zilele noastre un lăcaș destinat ritualurilor de înfrumusețare, dar și oaza proprie de relaxare.

Și cum fiecare zi ar trebui începută într-un mod tonic, dar cu un strop de serenitate, iată propunerile KUMA pentru dimineți ZEN:

  • Conceptul KUMA LUNA are un design modern și linii clare. Este completat inspirat de lavoarul KUMA ZOOM cu un bol delicat, cu forme rotunjite, line – vă oferă un răsfăț de spa în propria baie.
  • Lavoarul KUMA ZURA – cu forme minimaliste, drepte și scurgere ascunsă

Bineînțeles, cromatica va respecta același stil. Considerată o combinație clasică, amenajarea cu alb sau alb-gri nu și-a pierdut nicicând din efect. Aceasta denotă un aer modern, minimalist și, în același timp, elegant.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.