Articole

KUMA – cultura afacerilor cu mentalitate sustenabilă certificată

KUMA – cultura afacerilor cu mentalitate sustenabilă certificată

KUMA  este furnizorul nr.1 în proiectele din România și Scandinavia pe domeniul B2B-rezidențial, hotel, office, spitale, aeroporturi. Designul și funcționalitatea, estetica și adaptarea la nevoile beneficiarilor, libertatea de exprimare și cercetare, versatilitatea în ceea ce privește disponibilitatea, soluția și inovația, sunt în centrul dezvoltării conceptelor KUMA.

„A avea o mentalitate sustenabilă este necesar pentru a fi un partener de afaceri atractiv și competitiv pe termen lung. Astfel, KUMA  acționează susținut atunci când are posibilitatea de a reduce și reutiliza resursele din lanțul de aprovizionare sau din procesele noastre. Datorită competențelor și flexibilității unice, KUMA este partenerul incontestabil pentru promovarea Designului Nordic. Strategic, KUMA a obținut cele mai importante certificări astfel încât să fie un jucător important pe piața proiectelor B2B. Prin dezvoltarea de produse și materiale noi, KUMA impune tendințe și este un model în reutilizare de resurse.” – Jan Dohn – CEO KUMA Group

O cultură de afaceri condusă de talent și atenție la detalii, cooperarea KUMA cu arhitecți, designeri a permis dezvoltarea de soluții personalizate pentru băi, atât publice private. Toate ideile combină designul scandinav – unul de top în întreaga lume – caracterizat prin funcționalitate, inovație, durabilitate.

În anul 2023 KUMA a obținut un nou Certificat: BES6001 – British Environmental Standard, care atestă excelența produselor și, de asemenea, contribuția la un viitor durabil. Noul certificat, alături de certificările KUMA pentru calitate (ISO9001), pentru mediu (ISO14001), și pentru siguranță și sănătate ocupațională (ISO45001), reprezintă o reală carte de vizită. Toate aceste certificări, alături de sutele de proiecte realizate cu succes în cei peste 25 de ani de activitate, poziționează KUMA ca fiind furnizorul nr.1 în proiectele din România, Italia și Scandinavia pe domeniul rezidențial și B2B.

„La KUMA România ne optimizăm produsele, reducând consumul la toate nivelurile și ne concentrăm să găsim materii prime durabile, cu amprentă de carbon redusă. Scopul nostru este să  operăm compania folosind energie regenerabilă, investind în panouri fotovoltaice – fiind într-o regiune cu aproximativ 280 de zile de soare pe an. Succesul KUMA se bazează pe trei piloni fundamentali – sustenabilitate, calitate, personalizare –  inclusiv valori precum grija pentru angajați și mediu, inovație și excelență. KUMA România continuă să fie interesată să dezvolte cooperarea cu clienții săi, oferind soluții durabile care să răspundă nevoilor lor specifice. Întotdeauna, KUMA  răspunde cu promptitudine oricăror cerințe.” – Camelia Olesen – Director Executiv KUMA România

Produse KUMA de înaltă calitate, fiabile și de lungă durată

Lavoarele și blaturile KUMA sunt produse de înaltă calitate, fiabile și de lungă durată, care reprezintă economii de costuri pe termen lung și, în același timp, grija pentru mediu.

Durabilitate: Lavoarele compozite sunt adesea mai durabile decât cele ceramice.

Alcătuite dintr-un amestec de materiale precum rășini, polimeri și minerale naturale, lavoarele compozite sunt în mod inerent rezistente la ciobire, zgârieturi și deteriorări prin impact. Această durabilitate atestă că lavoarele compozite își păstrează aspectul în timp, făcându-le ideale pentru zonele cu trafic intens sau gospodării cu stil de viață activ.

KUMA oferă lavoare din compozit – pentru toate cele 9 game de materiale cu Declarație de Performanță (DOP) conform En14688-A1-2018 – certificată de o terță parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.