Alegeți forme de boluri din gama KUMA Exclusive pentru un confort îndelungat

Persoanelor moderne, care vor să iasă din tipar investind într-un confort îndelungat, le recomandăm să își îndrepte atenția spre lavoare din gama KUMA Exclusive. Acestea au forme organice, fluide, care conferă o notă relaxantă și jovială.

Potrivit statisticilor, în medie, un om își petrece în baie aproximativ 3 ani din viață, deci nu este de mirare faptul că această încăpere are nu doar un rol practic, ci răspunde și unor nevoi de relaxare și destindere. Design-ul și întreaga amenajare trebuie să fie într-o armonie completă, astfel încât să îmbie la sentimente plăcute, bună dispoziție și relaxare. Alegeți forme de boluri din gama KUMA Exclusive pentru un confort îndelungat.

Lavoarele KUMA din gama Exclusive, oferă posibilitatea de a personaliza forma și dimensiunea acestora. Prin atenția acordată unei serii de produse și materiale care ies în evidență din punct de vedere arhitectural și care interacționează cu spațiul din jurul lor, KUMA reusește să creeze concepte care transmit emoție și au sens.

Lavoarele din gama Exclusive pot fi utilizate cu succes chiar și în băile de mici dimensiuni, formele din aceasta gama fiind ușor de accesorizat cu o oglindă, care să accentueze ideea de spațialitate.

Varietatea gamei de culori, design-ul deosebit și rolul funcțional al produsului, sunt cele mai importante criterii în alegerea lavoarelor KUMA.

Gama KUMA Exclusive a creat boluri de lavoar cu impact visual puternic.  În plus, un alt secret care ajută la extinderea vizuală a băii este eliminarea elementelor de pe pardoseala. Astfel, recomandarea noastră este să optați pentru suspendarea lavoarului sau a conceptului lavoar – mobilier. Veți obține atât un efect estetic plăcut, cât și un design atipic, modern și minimalist.

Pentru un efect modern, coloristica lavoarului trebuie să contrasteze cu nuanța gresiei/faianței. Astfel, pentru a crea o armonie, dar și pentru a reda iluzia unui spațiu mai amplu, alegeți gresia și faianța în aceleași tonuri, preferabil în nuanțe deschise.

Conceptele KUMA evidențiază posibilitatea de a stabili relații între gama de produse și diferite stiluri, geometrii, materiale ale amenajării, făcând astfel propuneri cu adevărat personalizate și atemporale. Lavoarele KUMA din gama Exclusive, oferă posibilitatea de a personaliza forma și dimensiunea acestora.

Conceptele cu blaturi de marmură sau granit pe care se încastrează lavoare din porțelan sunt de domeniul trecutului. Conceptul propus de KUMA încă din anii 2000 este unul în care pe un lavoar cu blat turnat continuu, poți avea la îndemână toate accesoriile necesare. Acest concept are mai multe avantaje:

  • Costurile cu privire la accesorii de perete pentru prosop, pahare, etc…, dispar.

  • Curățenia se face mai ușor, mai rapid și cu mai puține produse.

  • Designul este unul remarcabil, modern, extrem de agreabile.

Integrate inteligent, formele paralelipipedice, care se remarcă prin liniile drepte, perfect conturate sunt foarte actuale. Simplitatea și puritatea acestui stil pot transforma orice spațiu într-unul spectaculos. Noile tendințe din design-ul lavoarelor sunt concepute și pentru a ne ușura viața prin procesul facil de curățare.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse KUMA de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

Fii diferit. Alege Design-ul. Alege KUMA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.