Estetică deosebită în noile colecții KUMA pentru bucătării

Estetică deosebită în noile colecții KUMA pentru bucătării.

Noile modele de bucătării reinterpretează aspectul estetic cu un spirit nou, dar mai ales materiale inovatoare. Aspectul contemporan este caracterizat de linii simple, discrete, care combină finisajele mobilierului cu cel al blaturilor de lucru KUMA, pentru a crea combinații subtile, dar sofisticate.

Amploarea posibilităților KUMA de personalizare a blaturilor de lucru, fac din acestea o propunere perfectă pentru mediile rezidențiale și contract, confirmând capacitatea companiei de a crea piese unice ca design, frumusețe și calitate și de a oferi soluții care pot satisface orice cerință în ceea ce privește stilul și personalizarea.

Estetica deosebită a noilor colecții pentru bucătărie, poate face parte din viața cotidiană. Noile concepte KUMA conferă caracter și prețiozitate mobilierului de bucătărie. Livingul și bucătăria fuzionează, creând o surprinzătoare armonie contemporană.

Echilibru este cuvântul care definește cel mai bine propunerile pentru bucătării din cadrul Salonului de Mobilă de la Milano, care au acum un aspect de o modernitate atemporală. Blaturile de lucru se remarcă prin nuanțe rafinate și îndrăznețe, dar niciodată prea puternice. La rândul său, KUMA aduce prin blaturile realizate, o notă de modernitate atemporală oricărei bucătării.

Sistemele retractabile modulare pentru partea de sus a insulei devin din ce în ce mai populare, ele fiind văzute ca o opțiune excentrică până acum. Suprafața superioară, a blatului de lucru, poate avea o nuanță similară mobilierului, fiind astfel aproape invizibilă, sau poate crea contraste subtile.

KUMA, prin posibilitățile variate în materie de cromatică, personalizează blatul ținând cont de stilul bucătăriei.

În cadrul Salonului de Mobilă de la Milano, au fost prezentate anul acesta, multe idei noi și îndrăznețe pentru blaturi de bucătărie, de la marmură strălucitoare, iluminată în interior, până la cele mai recente materiale, caracterizate prin calități tehnice înalte și aspect de piatră autentică. Finisajele sunt incredibile, cu un puternic impact vizual.

Structura blaturilor de lucru din cadrul Salonului de Mobilă de la Milano, tipică materialelor naturale, prezintă o culoare dominantă cu nuanțe în diferite intensități. Întregul ansamblu transmite un sentiment de rafinament și esențialitate, dând propunerii o imagine mai contemporană. Soluțiile KUMA pentru bucătării integrează perfect aceste trăsături esențiale.

Preocuparea KUMA pentru sustenabilitate începe cu planificarea aspectelor tehnologice și continuă cu alegerea materialelor prietenoase cu mediul, fără a neglija creativitatea.

Convivialitatea în bucătărie se exprimă mai ales prin insulele de bucătărie. Blatul este funcțional dar și perfect pentru momentele împărtășite cu ceilalți. Spațiul este rațional și esențial. Filozofia nordică hygee, a obținerii unei atmosfere de confort lângă cei dragi, se reflectă în conceptele KUMA și duce la inserarea unui al doilea blat care poate fi folosit singur, ca suprafață suplimentară pentru prepararea mesei sau ca spațiu de socializare.

Rezultatele KUMA provin din angajamentul companiei către cercetare, în care expertiza și selectarea materialelor este sporită de capacitatea de a reinterpreta conceptele cu o sensibilitate rafinată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.