Articole

CONCURS. Tu ce ai alege ca focus point în baie? O cadă KUMA freestanding – LUXO sau un lavoar personalizat?

CONCURS. Tu ce ai alege ca focus point în baie? O cadă KUMA freestanding – LUXO sau un lavoar personalizat?

Baia, un spațiu funcțional al fiecărei locuințe, poate să devină prin conceptele KUMA mai mult decât atât. Participă la concursul KUMA și îți poți transforma baia într-un loc modern, care denotă eleganță.

Noi îți propunem două soluții exclusiviste de a-ți amenaja baia: o cadă freestanding LUXO sau un lavoar custom-made. Tu alegi care este acel focus point care pune cel mai bine în valoare baia ta.

Cada freestanding LUXO, realizată de KUMA în nuanțele alb sau negru, e ideală pentru a conferi spațiului un aer de autenticitate. Amenajarea băii cu acest model de cadă e un prim pas spre renunțarea la monotonie și abordarea unui stil ce nu va rămâne neobservat.

Nu numai că designul său modern este remarcabil, dar forma acesteia îți asigură tot confortul necesar, astfel încât baia ta să devină o oază de relaxare.

Realizată dintr-un material durabil, de ultimă generație – Rector® KUMA, solid surface, cada LUXO este robustă, cu design scandinav și sigur te vei bucura de ea mult timp de acum înainte.

Lavoarul personalizat KUMA este focus point-ul din baie, care trebuie să fie un element cu design original, decis în totalitate de tine.

Tu alegi forma de bol care te inspira, amplasarea acestuia pe blat, dimensiunea lavoarului și ținând cont de opțiunile cromatice cu care rezonezi, materialul preferat, iar noi producem lavoarul personalizat la care visezi.

Toate aceste elemente completează denumirea de Concept KUMA – „Fii diferit, Alege designul,Alege KUMA”

Iată cum transpunem ideea pe care o ai într-un concept KUMA unic!

Rezultatul va fi un produs remarcabil nu doar prin aspectul vizual plăcut, ci și prin caracteristicile practice, puse în valoare de designul scandinav KUMA.

Copyright © 2018 Phiro A/S

Un aspect important al produselor pe care le poți câștiga, precum și al tuturor conceptelor KUMA, este aspectul de sustenabilitate. Având în compoziție 80% materiale naturale, aprovizionate local, produsele KUMA sunt durabile, realizate responsabil, cu grijă față de mediu și oameni.

Indiferent ce alegi ca și focus point ideal pentru baia – lavoarul KUMA personalizat sau cada KUMA freestanding – LUXO, ideea ta capătă contur prin premiul oferit în acest concurs.

Participă la concurs pe pagina de Facebook Kuma Romania și poți fi câștigătorul care se va bucura de amenajarea preferată.

Tu ce ai alege ca focus point în baie? 

Durată concurs: 1 noiembrie – 15 decembrie 2022.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.