Articole

CONCURS. Descoperă conceptele KUMA – ZOOM LOFT Style! Participă la concursul KUMA si câștigă un concept ZOOM LOFT Style 60 pentru baia ta!

Stilul loft – industrial devine tot mai popular în amenajarea băilor în 2023. KUMA se adaptează celor mai noi tendințe de design interior prin lansarea conceptului inovativ ZOOM LOFT Style.

Cu design minimalist, centrat pe estetică și funcționalitate, noul concept exprimă unicitate și conferă o stare relaxantă, transformând baia într-un loc hygge, așa cum îl numesc danezii. Locul care ne aduce bucurie și stare de bine, prin confort si design.

ZOOM LOFT style este un concept integrat, care reuneste toate functionalitatile necesare: lavoar, zonă de blat pentru produsele de îngrijire, poliță si suport metalic în stil industrial.

Caracterizat de flexibilitate și posibilități multiple de personalizare, cel mai nou concept KUMA confera băii un aspect distinct și este o soluție funcțională: zona de blat și polița asigură spațiul necesar produselor de îngrijire, în timp ce suportul metalic constituie un cadru ideal pentru prosopul de baie.

Venim în întâmpinarea cerințelor clienților cu variante de dimensiuni adaptate spațiului, conceptul fiind disponibil cu lungime de 60 cm sau 80 cm.  ZOOM LOFT 60 se încadrează excelent în băile mici, în timp ce ZOOM LOFT 80 este soluția potrivită dacă ai o baie mai spațioasă.

Iar pentru că toamna aceasta aduce premii unice, te invităm să participi la concursul organizat pe pagina de facebook KUMA ROMANIA!

Dupa o vară efervescentă, plină de aventură, ne vom reîntoarce acasă unde dorim sa gasim acel loc hygge. De aceea, îți oferim șansa de a câștiga conceptul ZOOM LOFT Style 60, personalizat în totalitate la alegerea ta.

Tu alegi forma de bol – ZOOM CI 39, ZOOM SQ 50, ZOOM ES 50  – click aici , precum și combinația de culori pentru lavoar cu blat si poliță: RECTOR Galaxy, RECTOR Alb, RECTOR Mozart, RECTOR Roze, RECTOR Flow, RECTOR Cream, RECTOR Orange.

KUMA reunește în ZOOM LOFT style forme și culori moderne, pe care le poți explora, personalizând premiul pe placul tău!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.