Articole

Concepte care sporesc funcționalitatea și simplitatea

Conceptele  KUMA creează un sistem flexibil și articulat care, oferă soluții ideale, pentru orice tip de spații pentru baie, bucătărie sau zone de primire.

Geometriile sunt simple și liniare, într-o viziune de ansamblu modernă. Personalitatea conceptelor KUMA este puternică și adaptabilă, modul compact fiind conceput pentru a răspunde nevoilor de amenajare a oricăror tip de spații.

Copyright © 2018 Phiro A/S

Influențele nordice, atemporale, pe care KUMA le promovează se potrivesc tinerilor, dar și familiilor cu copii, care apreciază design-ul. Un interior KUMA are legătură nu doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile. Când atingi suprafața unui blat de bucătărie sau un lavoar KUMA, senzația este unică, de neuitat. KUMA te ajută să aduci o diversitate de texturi în casa ta, care să îți ofere confortul dorit, pentru relaxare și bună dispoziție.

Cu estetica lor minimalistă dedicată personalizării maxime conceptele KUMA surprind prin multitudinea de posibilități cromatice și de texturi. Designul curat permite conceptelor KUMA  să se potrivească în orice spațiu și să se armonizeze cu orice stil și atmosferă. O soluție ideală pentru zonele rezidențiale și contractuale de toate dimensiunile.

Influența KUMA nu se oprește la conceptele de design, ci, în egală măsură, compania impune un standard în modul de a face business. Moralitatea nordică este la fel de recunoscută ca și design-ul nordic. KUMA influențează o piață, prin așa numitul market-behaviour și, în același timp, își pune amprenta încrederii pe relațiile de afaceri.

Produsele KUMA pot fi gasite in showroom-uri specializate pe bai cu retea in toata tara:

https://www.kumaromania.ro/parteneri/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.