Articole

Cadă sau placă de duș? Tu ce alegi?

Dincolo de aspectele ecologice, de întreținerea și rezistența produselor din baie,  atunci când vorbim de amenajarea propriului spațiu, confortul devine cel mai important criteriu. Fie că trebuie să alegem culorile care ne binedispun sau accesoriile care să ne ușureze tabieturile de zi cu zi, funcționalitatea este esențială. Astfel, având la bază această nevoie de confort, vă întrebăm și noi următorul lucru: cadă sau placă de duș? Voi ce preferați?

La prima vedere poate că răspunsul este simplu, însă oare cunoașteți cu adevărat toate avantajele oferite de cele două variante? Chiar dacă poate părea mai confortabilă, cada necesită un spațiu mai amplu de montare, pe când placa de duș poate fi turnată special și realizată la comandă, chiar pe dimensiunile pe care doriți să utilizați. Acest lucru este un avantaj și spre deosebire de cădița de duș, un produs realizat pe dimensiuni prestabilite. Nu în ultimul rând, placa de duș este un produs versatil atât din punct de vedere al formei, cât și al culorilor, și poate fi montată chiar și la nivel cu pardoseala dacă instalația din baie ne permite.

 

Totuși, părerea noastră este că alegerea se rezumă la confortul fiecăruia dintre noi, la dimensiunile spațiului pe care îl avem la dispoziție și, nu în ultimul rând, la bugetul pe care dorim să-l alocăm.

 

Sigur, dacă stilul tău de viață este unul agitat, petreci destul de puțin timp acasă, iar organizarea timpului este crucială pentru tine, atunci, cu siguranță, vei aprecia mai mult instalarea unei plăcuțe de duș. Având posibilitatea de a fi realizate dintr-o varietate largă de materiale, inclusiv marmură, graphalit și chiar rector, suprafețe cu un grad ridicat de rezistență, acestea pot contribui cu succes la crearea unui spațiu funcțional, dar și  plăcut din punct de vedereestetic.

 

În plus, la noi veți găsi și o gamă amplă de culori din care se poate realiza la comandă placa de duș, ceea ce vă oferă posiblitatea de a opta pentru un design atipic, evitând monotonia unui ambient monocolor.

dscf0419dscf0423

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, în funcție de dimensiunile spațiului pe care îl aveți la dispoziție, puteți opta pentru o placă de duș specială, la nivel cu pardoseala, eficientizând astfel spațiul băii voastre.

De altfel, plăcile de duș pot fi folosite cu succes în spații de mici dimensiuni, precum baia unei garsoniere.

placa-dus-speciala_la-nivel-cu-pardoseala

Pe de altă parte, dacă sunteți adepții unei sesiuni de relaxare ca la SPA și ați da orice pentru o baie caldă, accesorizată cu arome îmbietoare, atunci soluția ideală pentru voi este, desigur, o cadă. Cu un volum potrivit și o formă care să atargă privirile, cada Luxline, de exemplu, reprezintă începutul unei băi de vis. Realizată din gama de materiale marmură sau granit Kuma și cu un design organic,cada Luxline este destinată cu precădere băilor în care se dorește un punct de atracție diferit, dar și un confort sporit.

cada-kuma-luxline_alb-marble_detaliu

cada-kuma-luxline-alb-marble

 

 

 

 

 

 

Totodată, Luxline poate deveni un accesoriu  unic și în încăperile mai îndrăznețe, datorită formei sale, putând fi montată direct pe pardoseală, atât într-o baie încăpătoare, cât și  într-un dormitor nonconformist.

Așadar, voi ce alegeți în final? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.