Baia KUMA un spa la tine acasă și în vacanță

 

Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării totale. Astăzi, plăcerea de a fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins. 

Baia devine în zilele noastre un lăcaș destinat ritualurilor de înfrumusețare, dar și oaza proprie de relaxare.

Și cum fiecare zi ar trebui începută într-un mod tonic, dar cu un strop de serenitate, iată propunerile KUMA pentru dimineți ZEN:

  • Conceptul KUMA LUNA cu un design modern și linii clare, completat inspirat de lavoarul KUMA ZOOM cu un bol delicat, cu forme rotunjite, line. Un răsfăț de spa în propria baie.
  • Lavoarul KUMA ZURA – cu forme minimaliste, drepte și scurgere ascunsă.

Bineînțeles, cromatica va respecta același stil. Considerată o combinație clasică, amenajarea cu alb sau alb-gri nu și-a pierdut nicicând din efect. Ea reușește să denote un aer modern, minimalist și, în același timp, elegant.

 

 

 

Designul de interior joacă un rol foarte important în spațiile hoteliere și cele publice. Investițiile în calitate și imagine fac din aceste spații repere care stabilesc tendințe sunt preluate și în spațiile rezidențiale.

Parteneriatul dintre KUMA și NORDIS GROUP întregește tabloul expus și spațiile băilor amenajate cu conceptele custom made marca KUMA. Acestea transmit o imagine contemporană, elegantă. Astfel, Nordis Mamaia Hotel, cel mai mare hotel leisure de 5 stele din Europa, redefinește standardele luxului pe litoralul românesc.

KUMA este compania daneză cu facilități de producție în România. Aceasta contribuie la stabilirea criteriilor de referință în ceea ce privește calitatea și designul conceptelor pentru baie, bucătărie și spații publice. Ca partener de încredere, KUMA este în măsură să ofere o personalizare completă a zonelor de baie și bucătărie. Rezultatul capacității de producție locale la standarde înalte, cu  tehnologie daneză, oferă companiei posibilitatea de a livra la timp, concepte de o calitate superioară, custom made.

Locația  KUMA de pe litoralul Mării Negre, de la Agigea, departe de agitația plajei și privind direct către mare – Kuma Nordic House este o oază de relaxare. Aceasta oferă o priveliște ce îți taie respirația, cât și un showroom de inspirație. Acesta din urmă, conceput pentru a fi mai aproape de clienții care investesc în clădiri rezidențiale și de birouri în zonă.

KUMA, o companie daneză, dorea să aducă pe malul Mării Negre un strop din țara sa de origine. Totodată, recreând o atmosferă a interioarelor scandinave. Aranjarea este funcțională flexibilă. Designul pieselor de mobilier, materialele folosite și cromatica diferențiată a tuturor spațiilor, inspiră un aer proaspăt, dinamic și luminos. Un model de interior care poate fi translatat apartamentelor rezidențiale în construcție.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.