KUMA: 3 secrete pentru o amenajare minimalistă

Dacă ați fost vreodată invidioși pe stilul de viață lejer și confortabil caracteristic locuitorilor din nordul Europei, aflați că unul dintre secretele lor se regăsește în interiorul propriei case și în modul de amenajare al acesteia. Iar pentru a vă îndruma în direcția potrivită am adunat 3 dintre cele mai importante tips&tricks chiar de la specialiștii Kuma România, unul dintre principalii producători locali de lavoare și blaturi de bucătării, renumiți pentru produsele lor care se încadrează perfect în stilul nordic, minimalist.

Astfel, pornind de la principiul „Less is More”, iată care ar fi ghidul unei amenajări minimaliste:

  1. Mai mult loc pentru lucrurile importante

Ordinea și organizarea înseamnă mai mult spațiu și mai mult confort. Astfel, recomandarea Kuma este să amenajați încăperile cu un simț de responsabilitate, punând accent pe lucrurile și obiectele care contează și pe care le utilizați cât mai des. În acest fel, camerele vor căpăta un aer minimalist, aerisit și în care nu veți simți niciodată un sentiment de amploare sau de prea multă aglomerație.

31 mar 24 feb

Acest principiu se recomandă în special pentru bucătării, unde avem întotdeauna tendința de a acapara mobilierul cu cât mai multe ustensile, pe când o amenajare tip insulă sau în L va rezolva acest aspect. Potrivit Kuma, cel mai important element este ca blatul de bucătărie să fie permanent liber, astfel încât să vă permită o mai bună desfășurare în spațiul de lucru și o trecere rapidă  de la acesta la zonele de depozitare.

  1. Mai multă libertate

În design, în spațiu, în creativitate. Amploarea lucrurilor le care ne este greu să renunțăm, nu face decât să ne limiteze libertatea pe care ne-o dorim în propria locuință. De asemenea, din punct de vedere al design-ului, noile tehnologii ne permit să aducem forme și idei inovatoare în clasicul proces de producție, astfel încât încăperile cheie ale casei noastre să reprezinte întocmai mentalitatea și stilul de viață al proprietarilor.

AGIGEA baie E 2-Kuma Nordic House AGIGEA baie E 1_redim

Unul dintre materialele din gama Kuma care aduce o libertate maximă în design este Rector, din care specialiștii companiei pot da viață unui simple idei, având capacitatea de a crea lavoare sau alte accesorii în cele mai diverse forme și culori. Un exemplu în acest sens îl reprezintă lavoarele construite în forme curbe, fluide, precum modelul Kubix, care, pe lângă design-ul atractiv, contribuie la conturarea unui stil minimalist prin introducerea posibilității de stocare de sub lavoar.

  1. Mai multă încredere

Un alt element specific acestui stil de viață este încrederea în propriile idei și îndrăzneala aferentă acestora. Înlocuirea clasicului suport de produse de îngrijire din baie cu un cub chiar în interiorul cabinei de duș, de exemplu, poate părea o decizie atipică la început, însă ulterior vă veți convinge cu siguranță de lejeritatea stilului minimalist.

Blat KUMA GLASS TAURUS & mobilier NORDLINE UMBRIA 10 apr Lavoar KUMA RECTOR cu bol ZURA cu scurgere ascunsa

Please follow and like us:
20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *